Oferte si reduceri

  CABINET PLUS
  NOU! Mobila de oficiu
  NOU! Mobila de oficiu
  Seria "KBS", o solutie unica pentru oficiile moderne. Soluția de succes pentru open-space pentru birou obișnuit , combinând personal individuale de birou intr-o echipa de coeziune pentru a aborda problemele comune .
  TEHNOSTIL S.R.L.
  Cilindri MT5+
  Cilindri MT5+
  Platforma Mul-T-Lock MT5® + a ridicat cilindru secret la un nou nivel superior.
  CABINET PLUS
  Cabinet Plus, prezentarea produsele noi.
  Cabinet Plus, prezentarea produsele noi.
  Cabinet Plus fiind unul dintre pionierii de pe piața urmeza tendințele în dezvoltarea de spatii de birouri si ofera solutii inovatoare pe piață în echipamente de birou , scaune si partiție de birou .
  FEC S.A.
  CONSTRUCȚII PENTRU REZERVOARE!
  CONSTRUCȚII PENTRU REZERVOARE!
  Compania FEC SA a lansat producerea prefabricatelor din beton armat pentru rezervoare dreptugulare cu volumul de la 500 până la 1400m3 cu gradul de seismicitate 7,8,9 grade.

  Cel mai mare portal specializat de construcţii şi reparaţii

  Construct.md – este cel mai mare portal de construcţie, reparaţie, mobila şi decor interior. Aici puteţi găsi cea mai mare gamă de produse de materiale de construcţii, mobilă şi obiecte de decor.  Tot aici găsiţi  informaţia despre toate servicii de construcţie, reparaţie, chiar şi confecţionarea draperiilor la comandă. La momentul actual portatul conţine mai mult de 30 000  de servicii şi produse, şi mai mult  de 2 000 companii din mun. Chişinău şi alte regiunile Moldovei.