Ru
anularea

13 avantaje pentru a comanda o bucătărie modulară BGKitchen!

#

Deci, în acest articolul vom descrie 13 Motive de ce ar trebui să alegeți o bucătărie modulară Bgkitchen.

 

Propun să le privim în ordine.
1.  Modulele noastre oferă posibilitea, de a completa bucătărie de orice mărime. Fără  restricții

2. Toate dulapurile de jos sunt de adâncimea 510mm . Aceasta înseamnă că majoritatea comunicațiilor vor trece din spate dulapurilor  fără să mai tăiați din spate.

3. Toate dulapurile vor fi asamblate la secție de producere. Astfel, instalarea  va fi  simplă și se va efectua în cel mai scurt  timp.

4. Datorită dimensiunilor standard; poate fi instalat în orice bucătarie indifferent de  înălțime a tavanului. Iar adâncimea standard va ajuta să ascundeți toate comunicațiile ce deranjează. (510 Jos, sus 300).

5. Spre deosebire de alte bucătări de stoc, aici puteți alege orice culoare a blatului. Prețul mediu pe metru este de doar 450 de lei.

6. Vă vom livra bucătăria direct la intrare. Trebuie doar să o întâlniți.

7. Puteți plăti bucătăria fără să părăsiți casa, cu ajutorul  cardului bancar.

8. Prețul este foarte atractiv, cert este că calitatea construcției este aceeași cu cea a unei bucătării personalizate, iar prețul este de 2 ori mai mic (de la 2899 lei pe metru)

9. Obțineți dulapurile ambalate în folie elastică, deci este convenabil de transportat și cu siguranță nu se va deteriora    în timpul transportului.

10. Producția este de fabrică - aceasta înseamnă că veți primi cu siguranță dulapuri de înaltă calitate .

11. Dumneavoastră decideți setul de dulapuri pentru bucătăria dvs. Este o mare oportunitate de a-ți face visele să devină realitate. Și, de asemenea, introduceți clar bugetul planificat.

12. Am ales culorile cele mai moderne, aceasta înseamnă că bucătăria dvs. va arăta în vogă cel puțin  următorii 5-10 ani.

13. Am ales feroneria a producătorilor chinezești, dar de înaltă calitate. Ce va servi mult timp. ( De asemenea la dorință bucătaria poate fi completată cu mecanismele  Blum, Hettich)

 Oferta este unică. Este soluția convenabilă pentru acei ce doresc  o bucătărie  calitativă în cel mai scurt timp posibil și la cel mai bun preț. De asemenea, multe gospodine visează să primească un cadou atât de minunat de la bărbații lor iubiți!

Încercați și nu veți regreta!

Contactați-ne: 067259001 (ro), 067259004 (ru).

Grăbiți-vă și în câteva zile ve-ți primi setul de bucătărie !

Inapoi la lista de interviuri »

Favorite (0) Vizualizate