Ați uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produse
  • Produse
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
MATERIAL.MD
+37360005040

Colecția Eternal de vinil pentru proiecte: soluții inovatoare pentru o varietate de aplicații!

03.07.2023

Liderul mondial în domeniul pardoselilor, Forbo, are plăcerea de a prezenta noua sa colecție de vinil pentru proiecte numită Eternal. Această colecție unică a fost special concepută pentru o varietate de aplicații și oferă o paletă bogată de culori și modele pentru a da viață la tot felul de idei într-o mare varietate de spații.

Eternal se remarcă prin versatilitatea și adaptabilitatea sa la orice situație. Fie că este vorba de locul de muncă, școală sau sală de sport, această colecție oferă soluția ideală.

Una dintre caracteristicile cheie ale colecției este varietatea de modele. Aceasta oferă o gamă largă de opțiuni realiste, precum și opțiuni interesante de imprimare digitală capabile să inspire chiar și pe cei mai exigenți clienți.

Eternal îndeplinește toate cerințele funcționale și practice ale diferitelor segmente. În sectorul divertismentului și al ospitalității, aceasta oferă poate cea mai largă selecție de materiale inspiraționale și modele abstracte de pardoseli care se găsesc pe piață în prezent.

Pardoseala Eternal de la Forbo nu este doar un produs, ci va deveni partenerul dumneavoastră de încredere în fiecare moment al vieții. Fie că este vorba de locul de muncă, de studiu sau de petrecerea timpului liber, colecția Eternal oferă soluții care combină stilul, caracterul practic și durabilitatea.

Mai multe informații la: 060005040
str. București 98

Înapoi la știri
Categorii
Solicitați un apel
Lăsați-vă detaliile și vă vom suna cât mai curând posibil
Numele dumneavoastră
Telefon