Ați uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produse
  • Produse
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
MATERIAL.MD
+37360005040

Linoleum natural Marmoleum.

07.05.2024

Pardoselile naturale Marmoleum sunt asociate cu durabilitatea, durabilitatea, calitatea înaltă și designul inovator.

Oferta noastră include o soluție pentru fiecare tip de încăpere.

Descoperiți lumea minunată a pardoselii naturale Marmoleum, cu peste 300 de culori și peste 12 structuri diferite din care puteți alege, disponibile atât în plăci, cât și în rulouri.
Marmoleum, marca emblematică a Forbo, se caracterizează prin aplicațiile sale versatile și prin varietatea de culori și modele. Pe lângă faptul că este natural, este și rezistent și este cel mai ecologic dintre acoperitoarele de podea flexibile.
Principalele materii prime utilizate în procesul de producție sunt semințele de in, care provin din plantațiile de in, făina de lemn, un produs rezidual din industria forestieră și iuta, care este membrana pentru stratul calandrat.
Toate colecțiile Marmoleum sunt acoperite cu Topshield2, un strat dublu de finisare care este responsabil de aspectul estetic și ajută la păstrarea aspectului pentru o perioadă lungă de timp, ceea ce, la rândul său, reduce costurile de întreținere a pardoselii.

În showroom-ul MATERIAL.MD vă veți bucura să găsiți linoleum natural de o calitate excelentă și la un preț rezonabil.

Înapoi la știri
Categorii
Solicitați un apel
Lăsați-vă detaliile și vă vom suna cât mai curând posibil
Numele dumneavoastră
Telefon