Ați uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produse
  • Produse
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
FEC S.A.
060 680 012 ,068 961 555

Grinzi din beton armat pentru infrastructura rutieră!

16.12.2016

FEC SA produce grinzi din beton armat secțiune T cu lungimea de 12, 15, 18 m utilizate la construcția de poduri și pasaje superioare pentru infrastructura rutieră din zonele cu activitate seismică de până la 9 grade. Traveile podurilor sunt proiectate pentru combinație de sarcină temporară A-11 și SC 80.

Prefabricatele date sunt realizate din beton de înaltă calitate cu clasa de rezistenta B-30, rezistența la ingheț F200 și impermiabilitatea W6. Armarea grinzelor se efectuiază strict în conformitate cu documentația de proiect.

Acest tip de grinzi este cel mai solicitat pentru construcția de poduri de autostrăzi în țara noastră, datorită celor mai înalte proprietăți de rezistență și greutate relativ scăzută,asigurând o stabilitate și rigiditate adecvată a structurii podului. 

Principalele avantaje ale utilizării grinzilor din beton armat fabricate in condiții de fabrică sunt:

• Parametrii inalti de durabilitate, betonul armat este un material sigur, capabil săreziste la sarcini destul de inalte.

• Еxploatarea durabila a grinzilor, datorită faptului că betonui armat nu putrezeste și nueste dispus coroziunei.

• Rezistenta la foc, cea ce permite proiectarea unui numar semnificativ de travee laconstrucția podului.

• Metoda de montare suficient de simplă reduce semnificativ calendarul lucrărilor deconstrucție, prin urmare si costul de construcție, în general.

 

CONSTRUIȚI  C U  NOI !

 

 

 

Înapoi la știri
Categorii
Solicitați un apel
Lăsați-vă detaliile și vă vom suna cât mai curând posibil
Numele dumneavoastră
Telefon