Ați uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produse
  • Produse
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
FEC S.A.
060 680 012 ,068 961 555

Stâlpi din beton armat marca FEC pentru hale industriale!

31.05.2017

Stâlpii din beton armat marca FEC sunt fabricați din beton de inaltă rezistentă C 40/50 cu armarea din oțel BST500C, fiind utilizați pe scară largă in construcțiile de hale industriale și agricole ca elemente principale de rezistentă a constructiei.

Parametrii dimensionali a stâlpilor pot varia in dependență de cerințele proiectului de construcție, secțiunea lor poate fi in formă de patrat,dreptunghi,tipT si altele.

Aceste prefabricatele au nevoie de un beton superior pentru a rezista cu brio la intemperii, umiditate şi solicitări mecanice.

Avantajele tehnologiei de producre a stâlpilor din beton armat in conditiile de fabrică sunt net superioare celor de pe șantierul de construcție, deoarece betonul, armatura si vibrarea componentelor este mult superior orcărui proces posibil pe șantier, iar controlul calităţii pentru astfel de prefabricate este posibil doar într-o fabrică modernă.

 

 

 

 

C O N S T R U I Ț I    C U   N O I !

Înapoi la știri
Categorii
Solicitați un apel
Lăsați-vă detaliile și vă vom suna cât mai curând posibil
Numele dumneavoastră
Telefon