Ați uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produse
  • Produse
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
FEC S.A.
060 680 012 ,068 961 555

Prefabricate din beton armat marca FEC pentru construcția podețelor și colectoarelor de ape pluviale in infrastructura rutieră!

14.08.2017

FEC SA produce toate elementele necesare pentru construcția podețelor si colectoarelor de evacuare a apelor pluviale și meteorice in infrastructura rutieră. Aceste elemente pot fi folosite cu success și la amenajarea canalizării pluviale in construcțiile civile,industriale și agricole.

Pentru asamblarea acestor structuri FEC SA fabrică următoarele prefabricate din beton armat:

elemente pentru evacuarea apei (tip ZK și ZP ) cu secțiune transversală circulară sau pătrată cu diferiți parametri dimensionali (lungime,lățime,diametru,grosime etc.). Aceste elemente formează tubul de acumulare a apelor și constituie structura principală a colectorului trasând intrarea și ieșirea lină a debitul de apă acumulat in zonele aferente(traseul carosabil,acostament,câmpurile adiacente etc).

plăci pentru acostament ce constituie peretii portalului sunt de contur dreptunghiular cu gaură de deschidere corespunzătoare tubului de acumulare a apelor pluviale.Aceste structuri sunt elementele portante principale a intreg sistemului de evacuare a apelor,ce nu permite eroziunea terasamentului drumului.Tipul structurii este selectat in funcție de secțiunea transversală a tubului de acumulare și caracteristicile tehnice a intregului sistem.

aripi de acostament care sunt destinate pentru direcționarea fluxului de ape in tubul colectorului. Aceste elemente protejează tubul portalului de murdărie,de deformarea acostamentului și pereților portalului,ele diferă după orientare,spre stânga și spre dreapta.

Toate aceste prefabricate sunt realizate din betoane cu gradul de rezistență la compresie

B 20-35( M 250-M400), rezistență la ingheț – F200 și impermiabilitate – W6.

Prefabricate din beton armat pentru construcția podețelor si colectoarelor de ape pluviale sunt produse in conformitate cu standartele in vigoare și pot fi adaptate de către proiectanți și constructori la orice proiect in funcție de caracteristicele proiectului, destinație și locul de instalație.

Construiți  cu  noi!

 

 

 

 

 

Înapoi la știri
Categorii
Solicitați un apel
Lăsați-vă detaliile și vă vom suna cât mai curând posibil
Numele dumneavoastră
Telefon