Ați uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produse
  • Produse
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
FEC S.A.
060 680 012 ,068 961 555

FEC SA la expozitia Moldconstruct 2016

23.03.2016

Pentru rețelele de apeduct ,canalizare, gazificare, trasee termice si electrice propune camine de vizitare rectangulare de diferite dimensiuni ,separatori de grăsimi și hidrocarburi, vase biologice si altele.

Pentru infrastructura rutieră ofera borduri pentru sens giratoriu ,borduri-rampă pentru drum de acces, borduri curbe, separatori de trafic, elemente blocare-acces, rigole pentru acostament, blocuri pentru evacuarea apelor pluviale, pereți de sprijin autoportanți și altele.

Pentru constructia halelor industriale, comerciale, agricole și depozete propune structuri prefabricate din beton armat ( fundații-pahar,piloni ,grinzi precomprimate cu pantă, grinzi precomprimate tip T,L, pane precomprimate, plăci precomprimatr pentru planșeu tip TT, panouri- pereți ) și altele. Eficiența acestor structuri este recunoscuta in toata lumea.

Prefabricatele propuse au trezit interes căt din partea proiectanților atât și din partea constructorilor prezenți la expoziție.

Sperăm ,ca aceste prefabricate vor fi utilizate cu success in domeniile respective.

 

 

CONSTRUIȚI CU NOI !

Înapoi la știri
Categorii
Solicitați un apel
Lăsați-vă detaliile și vă vom suna cât mai curând posibil
Numele dumneavoastră
Telefon