Ru
anularea

Garduri

În această secțiune sunt colectate toate tipurile de garduri din diferite materiale pe care le puteți comanda în Moldova.
 

Rubrici

Gardul te protejează

Nu contează dacă locuiești la etaj sau la casă, atmosfera intimă este una din cele mai importante în viața oricărui om, de aceea este nevoie de un gard. Nimeni nu-și dorește să fie văzut, observat de către vecini, cu atât mai mult nimeni nu-și dorește ca alți oameni să știe totul ce mișcă în familia lui, pentru soluționarea acestor probleme producătorii de garduri decorative Chișinău vă oferă o gamă vastă de garduri. Dacă garanția intimității este mult mai ușor de efectuat atunci când locuiești la etaj, închizi geamul și întinzi draperiile, păi atunci când locuiești la casă privată e nevoie de un gard. Prima soluție și cea care pare a fi cea mai la îndemână este un gard decorativ! Daca îl faci suficient de înalt, niciun trecător nu mai poate să vadă la tine în curte, indiferent cât de mult s-ar înălța pe vârfuri. Poate doar daca vine cu o scară. În Moldova puteți găsi diverși producători ce produc mai multe tipuri de garduri frumoase, calitative, sigure și durabile:

Doriți să redați o nouă culoare grădinii? Companiile din Chișinău vă oferă o gamă variată de modele de garduri ieftine la preț. Garduri moderne la prețuri accesibile oricui!

Gardurile decorative reprezintă una din cele mai elegante soluţii protectoare a intimităţii casei Dvs.. Aceste garduri decorative pot fi compuse în diverse moduri de confecționare, cu o acțiune de includere a împrejmuirilor de lemn şi gardurilor metalice, pereţilor de cărămidă şi materialelor compuse.

Principiile ce stau la baza unui gard 

Condiții de execuție, necesare pentru a asigura rezistența și eficiența unui gard:

  • Fundația pentru garduri presupune a fi din beton armat, turnat în cofraj.
  • Stâlpii pot fi robuști pentru a susține gardul atunci când e supus la diverse solicitări cum e vântul sau greutatea zăpezii.
  • Dacă structura de deasupra solului este din beton, aceasta trebuie ușor armată și îngrijit turnată, de preferință în cofraje metalice, și la final sclivisit, tencuit sau placat. Elementele funcționale sunt și ele relativ multe și importante.

De cele mai multe ori, încuietorile pentru garduri sunt alese de client, care e bine să cunoască unele probleme de detaliu ce pot apărea în timp. 

Favorite (0) Vizualizate