Oferte si reduceri

  AMMO S.R.L.
  Cărucior de Instrumente Hogert HT7G053-INS
  Cărucior de Instrumente Hogert HT7G053-INS
  Dulap practic pentru intrumente cu 6 sertare pentru depozitarea instrumentelor și accesoriilor. Complectat cu 223 de articole.
  AXODIL S.R.L.
  LVL Ultralam - material inovator
  LVL Ultralam - material inovator
  LVL este un material inovator care a revoluționat construcția de carcase. Tehnologia cu rame este populară în întreaga lume. Vă permite să construiți case rapid, eficient și relativ ieftin.
  PANMOBILI S.R.L.
  Piele ecologică GRABONA - durabila si usor de lucrat.
  Piele ecologică GRABONA - durabila si usor de lucrat.
  Produs GRABOPLAST - Ungaria. Piele ecologica pentru tapiterie de interior si pentru tapiterie de automobile. Calitate europeana apreciata la cel mai innalt nivel.
  MARSTEL GRUP S.R.L.
  Microfinantare
  Microfinantare
  Microcreditele sunt atractive din mai multe considerente: • procesarea rapidă; • pachetul minim de documente –este nevoie doar de buletinul de identitate; • condiții atractive de creditare

  Cel mai mare portal specializat de construcţii şi reparaţii

  Construct.md – este cel mai mare portal de construcţie, reparaţie, mobila şi decor interior. Aici puteţi găsi cea mai mare gamă de produse de materiale de construcţii, mobilă şi obiecte de decor.  Tot aici găsiţi  informaţia despre toate servicii de construcţie, reparaţie, chiar şi confecţionarea draperiilor la comandă. La momentul actual portatul conţine mai mult de 30 000  de servicii şi produse, şi mai mult  de 2 000 companii din mun. Chişinău şi alte regiunile Moldovei.

  favorite (0) Vizualizate