Ați uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produse
  • Produse
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
SOFI LUXURY
Baterii de bucatarie culoare chiuvetei, Bideu Villeroy & Boch, Canal de scurgere și jgheab, Cazi, Cazi de baie Villeroy & Boch, Chiuvete de bucatarie din quartz lucios, Chiuvete de bucatarie din quartz MARRBAX, Chiuvete de bucatarie quartz mat, Instalatii de baie GEBERIT, Instalații de baie HANSGROHE, Instalații de baie și WC GROHE, Instalații WC PREVISTA DRY, Lavoar baie Villeroy & Boch, Lavoare deasupra masinei de spalat MARRBAXX, Lavoare pe blat MARRBAXX, Lavoare, WC, bideu ROCA, Sifoane, Vase WC Villeroy & Boch, VILLEROY & BOCH, WC suspendate Laufen PRO, Obiecte sanitare, Robinete pentru bucatarie, Robinete pentru baie, Cabine de dus, Radiatoaresi port-prosoape de design
Chisinau, Decebal 91
079999781
Citeste mai mult
Chisinau, Petricani 84
022291212
Citeste mai mult
BICOMPLEX S.R.L.
Adeziv FAUR pentru placi de faianta, portselanata, marmura, piatra naturala. Amestecuri uscate si umpluturi: BIMOL-1 (adeziv pentru lucrari interioare); BIMOL-EXTRA (adeziv pentru lucrari interne si externe, inclusiv spatii cu umiditate ridicata); BIMOL-UNIVERSAL (adeziv pentru lucrari externe, sobe, seminee); BIMOL-FASAD (chituri pentru lipirea placilor din penopolisterol); BIMOL-FLEX (amestec uscat universal). ROTOKOL-1; ROTOKOL EXTRA K2 (pentru lucrari interne si externe, rezistent la umiditate); ROTOKOL KA (amestec pentru auto-nivelare); ROTOKOL KP (adeziv pentru montare de penopolisterol). Ferestre si usi din PVC 4-camere de sistem PYMAPEN si 5- camere de sistem SALAMANDER. Accesorii: pervazuri pentru ferestre, dispozitive de scurgere, plase de tantari. Vitralii. Balustrade din aluminiu. Obloane automate si mecanice. Placi pentru captuseala, portselanat (Spania, Egipt, Polonia, Italia, Turcia, Republica Moldova, Ucraina, Belarus). Linoleum Germania, Belgia, Slovenia, Ungaria, Rusia, Ucraina (peste 200 de culori), covoare (peste 100 de culori), placi ceramice, parchet laminat (TARKETT, KRONOSPAN). Usi din metal, interne (MDF, HDF,
Chisinau, Sos. Muncești 89
022-555-505 060-505-090
Citeste mai mult
Chisinau, Stefan cel Mare 77
227676 202496 228331
Citeste mai mult
DUO-EGO S.R.L.

Cabinete și tăvi de duș, căzi de baie cu hidromasaj și fără jet, mixere și obiecte sanitare: toalete, lavoare, suporturi de prosoape încălzite, oglinzi, accesorii și mobilier de baie. Stații autonome de alimentare cu apă. Echipamente de încălzire: radiatoare, boilere IMMERGAS (Italia), Boilere BOSTON CONCEPT (Republica Cehă, Bulgaria), coloane de gaz, convectoare electrice. Uși de intrare din metal. Blocuri de geamuri. Electrozi APOLLO (Ungaria). Șeminee electrice.

Chisinau, Bucovinei 7
068448899 022350031 022993333
Citeste mai mult
GDR

MATIMCONS S.R.L. este una din cele mai mari companii din tara, ce se ocupa cu vanzarea celor mai elegante accesorii pentru baie.

Tapete, Mobilier pentru baie, Baterii (robinete), Chiuvete și baterii pentru bucătărie, Vase wc, Accesorii de baie, Cazi de baie, Lavoare, chiuvete, Bideuri, Cabine de dus, Uscatoare de prosoape, Cadite de dus

Chisinau, Bucuresti 98
022601022 (21) 068676576
Citeste mai mult
PLIMED-VG S.R.L.
Mobilier tapitat, birou, cabinet: antreuri, lounge, bucatarie, copii, sali de clasa, dormitoare, tobogane, dulapuri, Comode, console, paturi, mese, scaune. Piscine.Portelanat, ceramica de podea si perete tigle pentru bai si bucatarii, tigla pentru piscina, mozaic decorativ. Odai de baie, dusuri, jacuzzi, saune, piscine, malaxor. Mobilier pentru bai si accesorii. Vopsea materiale (Italia, Spania, Germania, Austria, Franta, Republica Ceha, Bulgaria, Turcia, Romania).Intocmirea proiectului de dzain, selectie calificata in alegerea materialelor, livrare a bunurilor cumparate, instalare si montaj de echipamente, service in garantie si servicii.
Chisinau, Ghioceilor 1
501260 501254
Citeste mai mult
VECASIST S.R.L.
Ferestre din profil de plastic armat, sigilata cu termopane ermetice VEKA, GU. Bai, echipament cu gidromasaj, cazi de baie, cabine de dus, sifoanee, robinete, toalete, bideuri, pisoare firma poloneza SANITEC KOLO. Mobilier de baie. Inventar pentru gradini. Sistema de irigatie. Plantarea: conifere si arbusti, iarba, copaci de foioase, arbusti de foioase, carliontati, trandafiri, plante vivace de gradina, plante fructifere.
Chisinau, Stefan cel Mare 77
470352 202496 227676
Citeste mai mult
VICOM S.R.L.
Mobilier tapitat, de birou: antreuri, camere de zi, bucatarii, pentru copii, birouri, dormitoare, tobogan, dulapuri, comoda, consola, paturi, mese, scaune. Piscine.Portselanat, faianta ceramica de podea in bai si bucatarii, tigla, pentru piscine, mozaic artistic. Cazi, cabine de dus, jacuzzi, saune, piscine, obiecte sanitare, mixere. Mobilier de baie, accesorii. Materiale de vopsit (Italia, Spania, Germania, Austria, Franta, Republica Ceha, Bulgaria, Turcia, Romania).Elaborare de proiect, asistenta calificata in selectarea materialelor, livrare a marfurilor cumparate, instalarea si montare de echipamente, servicii de garantie.
Chisinau, Puskin 44
(+37322)222800 245396
Citeste mai mult
Categorii
Solicitați un apel
Lăsați-vă detaliile și vă vom suna cât mai curând posibil
Numele dumneavoastră
Telefon