Ru
anularea

Supraveghere video

În această secțiune puteți cumpăra toate elementele necesare pentru sistemele de supraveghere video din Chișinău și Republica Moldova.

Rubrici

Sisteme supraveghere de tip video – destinația lor!

Marea majoritatea sistemelor ca destinație, ca prima sarcină cu menire de supraveghere video o au sarcina de a monitoriza clădirile, spațiile negustorești, supravegherea video a feluritor situații, de tipul monitorizării dădacei lăsate acasă să petreacă timpul cu bebelușii Dvs., examenele în școli și ele au necesitate de supraveghere cu menire video și acțiunea de monitorizarea intersecțiilor și  străzilor. Cunoaștem toți că asemenea sistem având scop supraveghere video are întemeiat dispozitive ce sesizează anumite fenomene, gen CMOS, carcasă, lentilă, și desigur că sursă de întreținere. Sunt capacități de a diferenția supravegherea video în funcție de destinația lor: de uz extern sau pentru interiorul încăperilor. Luminițele infraroșii sunt o parte integră a acestui gen de sistem preconizat uzului extern de supraveghere prin metodă video. Accesibil atât sistemele acestea de supraveghere video destinate uzului extern, cât și sistemele utilizate în interior le găsiți în magazinele specializate din Moldova. Orice interes și scop ce are la bază supravegherea interiorului prin urmărire video, propus pentru spații depozitare, diverse magazine, cât și  cele pentru o casă particulară, oficiu, cu siguranță poate fi realizat. Componența acestui sistem cu scop de supraveghere prin metodă video dintr-un DVR stand alone DVR-5104 cu canale video-4 și cu transmitere live pe internet și pe telefonul mobil. Sistemul gen supraveghere de tip video pe lângă altele conține și 4x Alimentatoare 12V/1A. HDD-ul se va achiziționa separat în funcție de potențialul de înmagazinare și conservare a informațiilor dorite. Pot fi achiziționate cablurile gata mufate video separat în funcția depărtării fiecărui obiectiv a acestor sisteme care au ca scop supravegherea video. Ca să poți înmagazina și conserva imaginile obținute va fi cazul să deținetți HDD SATA.  

Montarea sistemului dotat de supraveghere se face ușor și simplu:  

Direct prin cablu RCA  sau VGA la un monitor – TV - LCD. Se recomandă într-a obține o conexiune bună, conectarea sistemului pentru a avea ca scop  supravegherea printr-un cablu coaxial video ecranat și cablu de întreținere bifilar, sau prin fir UTP -FTP. Mai sunt și alte privilegii ale sistemului acesta cu scop de supraveghere, fiind direct conectat către internet printr-un cablu de rețea! Soluția perfectă a protecției și posibilitatea de supraveghere prin metodă video a locuinței, a locului unde munciți, a autoturismului în parcare, angajaților companiilor este dependentă totuși de un asemenea sistem preconizat de supraveghere video. În Chișinău saloanele profilate în acest domeniu au structurat în atenția Dvs. dotate și  cu piesele auxiliare conținute în sistemul dotat cu menire de supraveghere la un preț accesibil, în cazul achiziționării lui rezultând o economie în buget de până la 40% față de achiziționarea separat pe componente.

Favorite (0) Vizualizate