Ru
anularea

Maşini de tuns iarba - companiile

  • #Companiile (4)
ALTOSAN S.R.L.

Instrumunete electrice profesionale MAKITA, instrumente electrice pe baza de benzina, de gradina DOLMAR, unelte pentru sudura BAHCO si "


Chisinau, Sciusev A. 78
(+37322) 277-787
Citeste mai mult
GREEN LAND & DESIGN S.R.L.
Materiale de sadire pentru inverzire, flori de interior, vazoane de ceramica si plastic, ingrasaminte, solutii de protectie, torf, seminte de iarba si flori, utilaj pentru gradina, literatura, etc.
Design de landsaft, inverzire si amenajare: sadirea copacilor si arbustilor, compozitii din piatra cu flori alpine, carari, gazoane, florarie, sisteme automate de irigare, deservirea si alte servicii.
Chisinau, Uzinelor 1
407868, 421581, 407870, 079435688
Citeste mai mult
JVV SERVICE-COMERT S.R.L.

BORT, ARMATEH scule electrice: burghie, burghie cu percuție, șurubelnițe electrice, burghie fără fir, fierăstraie mecanice, fierăstraie cu clichet, fierăstraie de fierăstrău, raboteze electrice. Mașini polizoare, polizoare cu bandă, vibratoare, unghiulare, polizoare. Mixer de construcție. Pulverizatoare electrice. Ciocan, bailer, spărgător de beton. Ansamblu ferăstrău circular, ferăstrău circular, ferăstrău cu lanț de tăiere, ferăstrău electric. Uscător de păr electric, mașini de frezat, ferăstraie cu lanț. Generatoare pe gaz, diesel. Invertor, mașină de sudură ARMATEH. Pompe, pompe de drenaj, motopompe. Consumabile: o gamă de discuri pentru tăiere și șlefuire pe metal, lemn, discuri de tăiere, discuri diamantate STOMER (Germania). Burghie în sortiment HSS pentru metal, beton, burghie SDS STOMER (Germania), dălți. Echipamente de construcții. Betoniere, cărucioare pentru construcții. Echipamente de grădinărit, echipamente de grădinărit: benzomotornyy pulverizator cu rucsac, benzotrimmer, motocositoare, mașini de tuns iarba. ARMATECH, BORT.


Chisinau, Petricani 19/1, of. depozit 35
060237305, 068273657
Citeste mai mult
Favorite (0) Vizualizate