Ați uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produse
  • Produse
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
FEC S.A.
060 680 012 ,068 961 555

Fabricarea tevilor din beton si beton armat pe scara larga

08.07.2014


FEC SA pe parcursul ultimilor ani a investit considerabil in tehnologiile europene de producere a prefabricatelor destinate domeniilor de infrastructura.
 
Toti stiu ca o infrastructura de calitate este cartea de vizita a unei tari dezvoltate.
                                                                 
La cererea clientilor a fost implimentata o linie de producere a tevilor din beton, care  nu are analog in tara. La moment fabrica produce la o scara larga tevi prefabricate din beton, armate si nearmate, de diferite diametre si diferite lungimi, de diferite modificatii si de diferite utilitati.

Caracteristica principala a acestor tevi este posibilitatea de adaptare la diferite proiecte de infrastructura - apeduct, canalizare, gazificare, drenaj, drumuri, calea ferata si a constructiilor civile si industriale. Tevele prefabricate din beton au  avantaje deosebite. Ele sunt  economice, ecologice, durabile(durata de viata peste 70 ani), au stabilitate dimensionala si pozitionala, rezistenta la temperatura si presiune ridicata, rezistenta la coroziune interioara si exterioara, varietate dimensionala si alte performante.

Credem, ca tevile prefabricate din beton vor trezi interesul proiectantilor si partenerilor nostri.

CONSTRUITI   CU   NOI !

Înapoi la știri
Categorii
Solicitați un apel
Lăsați-vă detaliile și vă vom suna cât mai curând posibil
Numele dumneavoastră
Telefon