Ați uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produse
  • Produse
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
ARH-CLD S.R.L.
022602200, 069084840

Proiect de inalta calitate pentru o vila - necesitatea, care va va economisi timp

13.08.2010

Când va decideti sa construiti vila pentru familia sa nu este lipsit de semnificatie importanta, si acest factor cum ar fi timpul consumat pentru constructia acestei. Desigur, vreti ca totul sa fie finalizat cât mai curând posibil.

 

Pentru a apropia mai repede momentul imbucurator de a trece la casa noua, trebuie, mai presus de toate, de pus accent pe proiectul acestei cladiri. În cazul în care proiectul nu este gandit, constructia casei, ar putea fi întârziata multi ani. Va ameninta sa modificati si iar modificati mofificarile. La elaborarea proiectului este necesar sa se ia în considerare toate detaliile si caracteristicile de materiale pentru a minimiza timpul de constructie.

 

Proiectarea – asta este baza fundatiei, astfel încât proiectul casei trebuie sa fie facut constiincios. Ca sa nu sa se ajunga la modificari, si la durata lunga a constructiei. Proiectare de case - este un lucru comun de mai multi profesionisti:, designer, arhitecti si ingineri.

 

De proiectare de vile se ocupa compania ARH-CLD. ARH-CLD - o echipa de designeri profesionisti care se specializeaza în proiecte de case si creaza un design clar si exact de vila, pe care usor si rapid o sa-l realizeze o echipa de constructori.
 

Sa faceti comanda de proiect de casa sunati la telefon: 602-200.

Înapoi la știri
Categorii
Solicitați un apel
Lăsați-vă detaliile și vă vom suna cât mai curând posibil
Numele dumneavoastră
Telefon