Ați uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produse
  • Produse
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
ECOVAC SISTEM S.R.L.
068121175

Sistem centralizat de aspirare ENKE

02.07.2010

Compania ECOVAC SISTEM ofera sisteme centralizate de aspirare.

 

Principalele avantaje ale aspiratoarelor ENKE sunt:

Mediu ecologic.  In procesul  de curatare nu se produce recircularea aerului. Ca urmare, cele mai mici particule de praf nu patrund înapoi în camera.

 

Izolare fonica. Aspirator ENKE situat în afara zonei de locuit, astfel încât nu veti auzi chiar nici cum el functioneaza.

 

Capacitatea. Sistemele centralizate de aspirare au o capacitate mult mai mare decat aspiratoarele ordinare . Fara eforturi speciale pentru a sterge aceste "dificile" suprafete ca un covor pufos sau mobilier tapitat.

 

Econimicitatea.  La putere mare utilitatea sistemului centralizat de aspirare consuma tot atata energie electrica ca un ceainic obisnuit. Mai mult, din toate sistemele de inginerie, sistemul incorporat de aspirare  - este cel mai ieftin.

 

Eficienta. Curatarea cu un furtun usor, este mai putin obositor, cu ENKE nu va fi nevoie de a purta dupa sine dintr- o camera în camera si pâna pe scari, aspiratorul greu.

 

Fiabilitate. Resursa de lucru sitemei de aspirare ENKE construtie mai mult de 40 000 de ore.

 

Detalii puteti citi aici
 

Înapoi la știri
Categorii
Solicitați un apel
Lăsați-vă detaliile și vă vom suna cât mai curând posibil
Numele dumneavoastră
Telefon