Ați uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produse
  • Produse
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
ECOVAC SISTEM S.R.L.
068121175

Motoare noi pentru o mai mare rezistență pentru aspiratoarele centralizate CYCLOVAC!

18.07.2021

Vești bune: vin alte modele!

Modelele 715 și 7515 devin modelele 725 și 7525 cu motoare mai puternice pentru o durabilitate mai mare!

Acum, diametrul motoarelor a crescut de la 5,7 inci la 6,6 inci, în timp ce numărul de turbine a fost redus de la trei la două.

Motoarele acestor două modele se vor roti mai puțin pe minut. Acest lucru va reduce uzura periilor de carbon și va crește durata de viață a echipamentului, care va crește de la 600 la 1400 de ore.

Aceste modificări vor avea ca rezultat o mică pierdere a aspirației aerului, care va fi compensată prin utilizarea unei noi generații de furtunuri cu performanțe bune de aspirație.

Ambele modele sunt compatibile cu Retraflex® - furtun invizibil.
Opțiunea Datasync rămâne disponibilă pentru modelul 725, iar modelul 7525 va fi livrat cu un temporizator digital în față.

H2015 devine H2025 și va avea mai degrabă un motor plat decât un motor conic. Fabricat de Ametek North America, aceasta este o versiune îmbunătățită și mai silențioasă a motorului. Dispozitivul reține 2 motoare pentru a menține un nivel ridicat de performanță, dar nu va mai oferi tehnologia DataSync pentru a evita creșterea prețurilor.

Detalii: https://construct.md/ro/pages/company/ecovac_sistem/category/sisteme_centralizate_de_aspirare_cyclovac/

Înapoi la știri
Categorii
Solicitați un apel
Lăsați-vă detaliile și vă vom suna cât mai curând posibil
Numele dumneavoastră
Telefon