Ați uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produse
  • Produse
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
MATERIAL.MD
+37360005040

Mocheta flocată Flotex de la Forbo în showroom-ul MATERIAL.MD.

14.06.2024

Mocheta flocată Flotex de la Forbo a primit prestigiosul certificat de aprobare Allergy UK™.
Având în vedere că un raport recent al Allergy UK afirmă că milioane de oameni sunt "alergici la propria casă", importanța acoperitoarelor de podea în crearea unui mediu interior mai bun nu trebuie să fie ignorată. Datorită gramada foarte densă, fibrele de nailon Flotex rețin de două ori mai mulți alergeni care sunt eliberați la aspirare în comparație cu mochetele convenționale. S-a dovedit că acoperirea podelelor Flotex are un impact pozitiv asupra vieții persoanelor care suferă de alergii datorită proprietăților sale unice.
Oferind căldura și confortul unui covor, dar și durabilitatea și curățenia unei mochete elastice, Flotex deschide o lume a culorilor și a designului pentru persoanele alergice care, până acum, au fost nevoite să evite acoperitoarele de podea textile.
Sigiliul de aprobare Allergy UK™ este o marcă de aprobare a produselor recunoscută la nivel internațional, care asigură consumatorii că un produs a fost testat științific independent și s-a dovedit a fi eficient în reducerea alergenilor și este aprobat de o organizație de încredere care se angajează să ajute persoanele cu alergii.

Înapoi la știri
Categorii
Solicitați un apel
Lăsați-vă detaliile și vă vom suna cât mai curând posibil
Numele dumneavoastră
Telefon