Ai uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produs
  • Produs
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
FLAT STUDIO SRL
060810810

O soluție modernă de la FLAT STUDIO.

25.06.2024

Te invităm să descoperi un ansamblu de mobilă pe comandă modern, cu pat rabatabil executat pentru o saltea de 140 x 190 si fronturi din MDF lucios, montat de echipa noastră în Chișinău.
Elementul central al acestui set de mobilier, patul rabatabil, este realizat din materiale de cea mai bună calitate, pentru o rezistență excelentă în timp, în condiții de utilizare frecventă. Canapeaua cu care este prevăzut este un spațiu de odihnă bine venit în momentele din zi, când dorim să ne uitam la TV sau să ne relaxăm.
Patul rabatabil este însoțit de două corpuri de mobilier laterale, ce includ sertare și dulapuri, în funcție de necesarul familiei. Acestea completează foarte bine spațiile de depozitare care sunt la dispoziția locuitorilor apartamentului, folosind la maxim zonele libere existente.
Mobilierul este realizat din pal melaminat cu fronturi din mdf lucios, ce aduc o notă de eleganță în plus întregului ansamblu.

La cerere producem în orice culoare și dimensiune.
---------------------------
http://flatstudio.md
060810810
Chișinău - Sarmizegetusa 26a

Înapoi la știri
Categorii
Callback
Introduceți datele de contact și vom reveni curând cu un apel
Nume
Telefon