Ru
anularea

Compania BGkitchen dorește să vă ofere posibilitatea de a beneficia de o reducere de 50% la toate feroneriile Blum.

#

Compania BGkitchen dorește să vă ofere posibilitatea de a beneficia de o reducere de 50% la toate feroneriile Blum și dorim să obțineți căt mai multe informații despre aceste feronerii.

Atunci când abia începi etapele de planificare a spațiului tău de bucătărie, trebuie să ai atitudinea că vei obține tot ce e mai bun din bucătăria ta - pentru că o meriți! Riscul de a experimenta pe propria piele cât de inconfortabil poate fi un mobilier care nu a fost proiectat cu fitinguri de calitate proastă este imens. Ceea ce veți obține în acest caz este ceva pentru care trebuie să fiți pregătit.

Prin urmare, Cum diferă de produsele similare mai ieftine? Dacă mergeți la showroom-ul unui salon de prezentare a mobilei și încercați în acțiune sistemele extensibile de la diferite companii, s-ar putea să nu observați nici măcar diferența. Aici se află marea capcană. Mostrele din showroom sunt desprinse din viața reală. Sertarele nu conțin multe vase și alimente, iar ușile se deschid mai rar decât de obicei. Gândiți-vă de câte ori pe zi deschideți uscătorul sau dulapul de gunoi. Acum înmulțiți acest număr cu numărul de membri ai familiei pentru a vă face o idee despre stresul la care este supusă o bucătărie medie.

Dacă nu puteți vedea diferența, nu înseamnă că nu există. Acesta se află în cadrul mecanismelor și va apărea în viitor. O săptămână sau o lună mai târziu, alte șase luni sau un an mai târziu. Dis-de-dimineață, descoperiți brusc că hayonul nu se deschide decât pe jumătate: pur și simplu nu puteți ajunge la raftul de sus cu cafeaua. Sau scârțâitul enervant - un zgomot subtil și enervant care vă poate strica starea de spirit.

Principalele noastre grupe de accesorii pentru mobilă sunt mecanismele de ridicare, balamalele, glisierele și sistemele de extragere. Tehnologia de deschidere și închidere, precum și sistemele de separare internă completează gama noastră.

Acestea nu sunt povești despre Blum. Oricine a încercat și testat performanța accesoriilor noastre în diferite clase de preț poate confirma acest lucru. Produsele Blum au o durată de viață lungă - și asta e tot ce contează. Acestea sunt proiectate pentru 100.000 de cicluri de deschidere și închidere. Dacă transformăm această cifră într-un echivalent în timp, obținem mai mult de 15 ani.

În continuare, am dori să vă prezentăm o varietate de mecanisme de ridicare diferite pentru diferite modele.

AVENTOS lift pliabil

Cabinetul superior se pune în mișcare. AVENTOS HF, mecanismul de ridicare rabatabil pentru dulapuri superioare cu fronturi mari. Se utilizează pentru ușile duble lungi care se deschid pe verticală. Acest tip de deschidere utilizează la maximum întregul dulap. Există acces maxim atât la nivelul superior, cât și la nivelul inferior.

De asemenea, arată foarte atractiv și garantează că va atrage multă atenție.

Atunci când se planifică dulapurile superioare, fronturile sunt ridicate în sus și pot fi, de asemenea, sprijinite de tavan. Acesta poate fi fie din gips-carton, fie tensionat, ceea ce duce la deteriorarea fie a fațadelor, fie a tavanului. Modificările ulterioare ale unui astfel de cabinet vor fi foarte problematice.

Designerii noștri sunt conștienți de aceste dezavantaje și vă pot ajuta să luați deciziile corecte și să calculați dimensiunea potrivită încă din faza de proiectare.

AVENTOS lift de urcare și coborâre

AVENTOS HS este soluția ideală pentru fațadele mari, închise. O varietate de opțiuni de design și un confort de conducere notabil în dulapurile de deasupra capului. Numeroase premii pentru design și instalarea de obicei simplă și convenabilă a ascensorului.

Folosit pentru dulapuri mari, închise, cu lățimea de până la 1700 mm! Foarte puternic! Arată foarte eficient!!! Ocupă aceeași cantitate de spațiu ca în primul caz.

Atunci când planificați dulapurile superioare, vă rugăm să țineți cont de faptul că fronturile se ridică și se pot sprijini pe tavan. Acesta poate fi fie din gips-carton, fie întins, ceea ce va deteriora fronturile sau va bate tavanul.

De asemenea, luați în considerare forma cornișei, fațada se poate sprijini pe cornișă și nu se poate deschide deloc. De asemenea, trebuie să rețineți că mecanismul de deschidere a dulapului are o contragreutate în interiorul dulapului, care ocupă un spațiu considerabil în dulap. Acesta poate interfera cu poziționarea vaselor pe raftul cel mai de sus al dulapului.

Desigur, încă o dată, designerii noștri sunt conștienți de aceste dezavantaje și vă pot ajuta să luați deciziile corecte și să calculați dimensiunile corecte în timpul fazei de proiectare.

AVENTOS lift vertical

AVENTOS HL: deosebit de comod de utilizat datorită ridicării verticale a părții frontale.

AVENTOS HL este ideal pentru dulapuri superioare cu front mediu sau înalt și dulapuri încastrate cu alte fronturi superioare. Acces liber la conținutul dulapului. Juriul internațional de design a remarcat avantajele optice ale ascensoarelor verticale.

Creșterea capacității de utilizare a sertarelor existente

Sertarul SERVO-DRIVE special dezvoltat vă va surprinde prin ușurința sa extraordinară de deschidere. Trebuie doar să aplicați o presiune ușoară pe partea din față, de exemplu cu șoldul, genunchiul sau piciorul, iar sertarul se deschide instantaneu. Amortizorul de șocuri BLUMOTION integrat asigură o închidere silențioasă și lină.

Soluția convenabilă pentru sertarul de reziduuri

Instalarea:

a setului în doar câțiva pași - fără măsurători sau găuriri! O soluție bună pentru modernizarea bucătăriilor existente.

Gama:

* Pentru sistemul de deșeuri pe podea și suspendat pe perete

* Protecția integrată a apei

Prezentare generală a beneficiilor:

* instalare rapidă și ușoară

* Ideal pentru modernizarea containerelor existente

* Protecție anti-lift-out, previne scoaterea accidentală a sertarelor.

Experiența a arătat că o bucătărie poate fi folosită timp de 15 ani sau mai mult. Și trebuie să se ridice la înălțimea numelui său zi de zi. Așadar, este important ca acesta să nu arate doar bine, ci să fie și funcțional. Pentru a lua decizia corectă atunci când cumpărați o bucătărie, trebuie să vă pregătiți bine. În acest fel, îl veți ajuta pe designer să proiecteze o bucătărie care să vă satisfacă nevoile individuale.

Apelați acum

Contactați-ne :

+37367259001 - Serghei

+37367259004 către Sergiy

Strada Meșterul Manole nr. 20, clădirea Introscope, intrarea pe partea stângă a intrării principale.

Inapoi la lista de interviuri »

Favorite (0) Vizualizate