Ați uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produse
  • Produse
  • Сompanii
RU Adăugați o companie

Prezentare "APAVISA NEWS 2024". PEREFLEX își extinde afacerea de acoperiri pentru podele și pereți.

06.06.2024

DRAGI PRIETENI!

Avem plăcerea de a împărtăși cu voi o NOUTĂ Frumoasă! 
PEREFLEX își extinde gama de acoperiri pentru pardoseli și pereți cu o nouă linie de PLACI DE CERAMICĂ PREMIUMIALĂ de la APAVISA (Spania)!

Prezentarea „APAVISA NEWS 2024” a avut loc în SHOWROOM-ul PEREFLEX. Invitata Ekaterina Menendez (Manager Regional al fabricii APAVISA) a familiarizat arhitecții și designerii de marcă din Moldova cu noutățile din lumea ceramicii, precum și a demonstrat principalele tendințe ale produselor ceramice pe piața internațională.

APAVISA este un producător spaniol cu o reputație mondială, care a dezvoltat colecții unice de plăci ceramice și gresie porțelanată, caracterizate de o albeață extraordinară datorită unei combinații unice de materiale de calitate superioară!

PLACILE DE CERAMICĂ APAVISA se disting prin culoarea lor unică de un alb pur, care face ca acest produs să devină aproape translucid, ceea ce produce un efect vizual de neșters în designul unei încăperi. Acest lucru se realizează datorită materiei prime primare, care se caracterizează printr-un grad ridicat de puritate!

Pentru a face cunoștință cu COLECȚIA APAVISA CERAMIC TILES și pentru a comanda acest PRODUS UNIC pentru a realiza cel mai îndrăzneț și unic design interior, îl puteți găsi deja în Moldova - la SHOWROOM-ul PEREFLEX!

 

Înapoi la știri
Categorii
Solicitați un apel
Lăsați-vă detaliile și vă vom suna cât mai curând posibil
Numele dumneavoastră
Telefon