Ați uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produse
  • Produse
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
WALLBOX
069-52-23-77

Încărcare la domiciliu pentru un automobil electric sau plug-in

25.06.2021

Am nevoie de dispozitiv de încărcare la domiciliu pentru un automobil electric sau plug-in?

Mulți proprietari de vehicule  electrice și plug-in-uri se întreabă "De ce să cumpăr o stație de încărcare la domiciliu, când îmi pot încărca mașina de la o priză casnică uzuală?”

Haideți să ne clarificăm. Toți ați auzit întâmplări când a izbucnit un incendiu din cauza fierului  de călcat sau încălzitorului electric care au fost conectate la rețeaua casnică, iar priza nu a rezistat puterii curentului. Sau firele conectate s-au topit din cauza suprasarcinii și au luat foc.

Deci, puterea medie a unui fier de călcat este de 2 kW, iar puterea unui încărcător electric cu curent alternativ poate ajunge 22 kW, adică de 10x mai mult!

În plus încărcarea utilizând stația de încărcare Wallbox este de aproximativ 5x mai rapidă decât utilizarea unui cablu simplu.

Nu riscați cu mașina dvs. și cu atât mai mult cu domiciliul dvs.! Alegeți siguranța și calitatea. Sunați la linia fierbinte 0696 333 45 pentru a obține o consultație detaliată. 

Încărcarea automobilului electric cu dispozitivul de încărcare Wallbox este mai sigură și mai rapidă.

Noi vom alege pentru dvs. stația de încărcare ideală, reieșind din marca automobilului dvs., capacitatea rețelei și bugetul dvs.

Catalog: https://construct.md/ro/pages/company/wallbox/category/wallbox_-_statii_de_incarcare_pentru_casa_si_birou/

Înapoi la știri
Categorii
Solicitați un apel
Lăsați-vă detaliile și vă vom suna cât mai curând posibil
Numele dumneavoastră
Telefon