Ați uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produse
  • Produse
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
DASTERUM S.R.L.
(022) 47-97-97, 47-97-98

Ce trebuie să includă sistemul de acoperișuri?

11.07.2022

Sistemul de acoperiș ar trebui să cuprindă:

  • Țigla din materiale de calitate înaltă;
  • Învelitoarea să aibă un strat protector;
  • Sistemul de învelitoare să fie ventilat pentru a preveni acumularea căldurii și apariția condensului sub țigla metalică. În timpul verii, țigla metalică favorizează încălzirea mansardei/podului; acest lucru poate duce la diminuarea performanței foliei anticondens, mai ales dacă această nu este rezistentă la temperaturi înalte. În plus, în urma ploilor, aerul încărcat cu umezeală poate afecta integritatea structurilor din lemn și favoriza apariția mucegaiului;
  • Acoperișul să fie dotat cu un sistem de jgheaburi care să ajute la îndepărtarea apei de ploaie. Jgheaburile, burlanele și accesoriile corect alese contribuie la direcționarea rapidă și neîntreruptă a apei de pe acoperiș. Lunile de vară sunt din ce în ce mai ploioase în ultimii ani, cu fenomene meteo extreme, astfel că alegerea unui sistem pluvial rezistent și bine configurat este esențială;
     

Prin urmare, după cum reiese din cele prezentate mai sus, un acoperiș sănătos nu se limitează doar la învelitoare/țiglă, ci cuprinde și structuri și accesorii profesionale. Un sistem de acoperiș bine construit va contribui la reglarea temperaturii din interiorul locuinței tale, economisind energia într-un mod semnificativ (așa cum vei observa în facturile lunare la gaz și electricitate), va respinge umiditatea pentru a preveni deteriorarea și va reflecta razele soarelui, chiar și în timpul verilor caniculare.

Pentru mai multe detalii și întrebări suntem gata să vă ajutăm în alegerea corectă a materialelor necesare și vă așteptăm în oficiul nostru:

 Or. Chișinău, str. Lunca Bâcului 29.
+373 22 47 97 97

Înapoi la știri
Categorii
Solicitați un apel
Lăsați-vă detaliile și vă vom suna cât mai curând posibil
Numele dumneavoastră
Telefon