Ați uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produse
  • Produse
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
DEKORA.MD
060002040

Produs nou la dekora.md!!! Acum în stoc și pardoseală laminată.

19.07.2022

Pardoseala laminată poate fi considerată o soluție cu practicitate medie dintre produsele pentru podea. Cel mai bun laminat pentru spațiile de locuit este cel cu strat de clasa 31-32. Atunci când apartamentul sau casa are zone cu trafic intens, este recomandat laminat cu clasa 33.

Acordă preferință laminatului, proprietarii de spații de locuit pot conta pe următoarele beneficii:

  • Aspectul pardoselii laminate corespunde materialelor naturale.
  • Stratul de protecție fiabil oferă clasă ridicată de rezistență la uzură care previne formarea zgârieturilor.
  • Ușurință de instalare. Asamblarea laminatului se realizează prin sistemul de click, astfel încât montarea lui poate fi efectuată de un neprofesionist. Este suficient de respectat recomandările de instalare.
  • Ușurință la dezasamblare. Laminatul poate fi demontat ușor și rapid dacă este necesară mutarea sau când se deformează unele plăci.
  • Siguranța mediului. Pardoselile laminate sunt certificate și testate pentru a îndeplini standardele de mediu. Pardoselile laminate moderne sunt produse fără utilizarea de substanțe chimic active care ar putea dăuna sănătății umane, așa că sunt recomandate pentru instalarea în camere de zi.
  • Costul laminatului permite efectuarea reparațiilor bugetare. Comparând prețurile între parchet, SPC și laminat, putem spune că costul laminatului este de câteva ori mai mic decât celelalte.
  • Îngrijire lejeră. Pentru curățarea umedă a laminatului este suficient apă caldă. Nu sunt necesare soluții chimie specializate.

În baza avantajelor enumerate, devine clar de ce laminatul este o opțiune bună pentru apartamente.

Accesati acet link pentru vizualizarea preturilor și la dorinta, plasați comanda online: 

https://magazin.dekora.md/categorie-produs/totul-pentru-pardoseli/pardoseala-de-vinil-spc/?filter_destinatie-pardosea=laminat

Înapoi la știri
Categorii
Solicitați un apel
Lăsați-vă detaliile și vă vom suna cât mai curând posibil
Numele dumneavoastră
Telefon