Ai uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produs
  • Produs
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
DEKORA.MD
060002040

Renovare express! Schimbă-ți casa în câteva ore cu pardoselile SPC Arbiton!

11.09.2024

Exclusiv în Moldova! Doar în câteva ore poți obține pardoseli cu aspectul plăcilor ceramice. Fără adeziv sau cuie! Fără perioadă de uscare! 

E vorba de pardoseli compozit SPC, colecția FORMA ARBITON din clasa pardoselilor de vinil. Datorită noului sistem click 5G CROSS, pot fi instalate atât în ordine de șah (model staggered), cât și cap în cap, ceea ce oferă flexibilitate în design și estetică.

Sistemul 5G CROSS permite o montare similară cu cea a plăcilor ceramice, cu ajutorul distanțierelor care au rolul de a păstra o lățime constantă a rosturilor. 

AVANTAJE:

Blocare stabilă și rezistentă: Datorită click-ului 5G CROSS, plăcile rămân bine fixate, prevenind orice mișcare sau desfacere accidentală. Această stabilitate este esențială pentru durabilitatea pardoselii, în special în zone cu trafic intens.

Reducerea erorilor de montare: Sistemul 5G Cross minimizează riscul de instalare greșită a plăcilor, făcându-l ideal pentru montajele DIY sau pentru instalatori mai puțin experimentați.

Îmbinare precisă: Sistemul 5G asigură o îmbinare precisă și perfectă între plăci, oferind un finisaj estetic superior.

Alte avantaje față de teracotă a SPC-ului sunt lipsa fragilității, plăci calde la atingere, posibilitate de dezinstalare. Plăcile SPC sunt impermeabile 100% la apă, oferă conductibilitate termică sporită și menținerea căldurii, sunt inofensive mediului, pot fi reciclate. 

Iată soluția perfectă pentru o renovare rapidă a locuinței - pardoseli SPC ARBITON. Sunt în stoc la magazin dekora.md și la comandă! Str. Petricani 86.

Descoperă cât de simplu poate fi! 

Înapoi la știri
Categorii
Callback
Introduceți datele de contact și vom reveni curând cu un apel
Nume
Telefon