Ai uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produs
  • Produs
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
KAMIN-PRESTIJ
022623550, 069162426, 068529596

Încălzirea cu combustibil solid a viitorului este încălzirea pe peleți.

21.08.2024

Cazanele pe peleți sunt „mijlocul de aur” între  un sistem de încălzire centrală în casă sau încălzire cu gaz sau electricitate; si costul scazut al incalzirii cu lemne sau carbune in casa.

Cazanele pe peleți cu alimentare automată cu combustibil sunt echipamente  cu  sistemul de securitate  gândit până la cel mai mic detaliu, astfel încât nu trebuie să monitorizați în mod constant funcționarea echipamentului de încălzire din casă.

Cazanele pe peleți, care ard combustibil solid ecologic în focar - peleți, permit funcționarea autonomă îndelungată a cazanului, menținând temperatura setată a camerei.

Automatizarea sistemului de echipament al cazanului pe peleți furnizează și aprinde în mod independent peleți, controlează arderea și controlează funcționarea turbinelor electrice pentru încălzirea aerului.

Încălzirea casei dumneavoastră cu un cazan pe peleți va funcționa absolut în siguranță. Peleții sunt furnizați arzătorului în porții, iar dacă există o întrerupere a curentului în echipament, ultima porție de combustibil furnizat se va arde și cazanul se va opri.

Multe cazane de încălzire pe peleți au o funcție de control de la distanță.

Cazanele de încălzire pe peleți nu necesită întreținere frecventă. Datorită conținutului scăzut de cenușă al peleților (doar 1%) și a puterii lor calorice ridicate (aproape la nivelul cărbunelui), întreținerea unui cazan pe peleți de către utilizator este redusă la minimum: încărcarea periodică a buncărului și curățarea cazanului. din cenușă (o dată la 2-3 zile).

Mai multe modele de cazane de incalzire pe peleti de aer, testate in timp, cost rezonabil al echipamentelor, acestea sunt avantajele pe care magazinul nostru este pregatit sa le ofere clientilor sai.

Cumpărătorii pot fi siguri că achiziționează un dispozitiv de încredere pentru casa lor la un preț rezonabil.

• prețuri mici și reduceri bune la bunuri

• o gamă largă de modele de cazane pe peleți

Va asteptam la adresa: Chisinau, Bd. Decebal, 80/1 Etajul 3 "Kamin--Prestij"

Înapoi la știri
Categorii
Callback
Introduceți datele de contact și vom reveni curând cu un apel
Nume
Telefon