Ați uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produse
  • Produse
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
MASTECO GRUP S.R.L.
022555264, 022523525, 069774577

MASTECO GRUP SRL – Dealerul oficial al Grupei de Companii "ТОПОЛ-ЭКО" – a liderului mondial  în producerea si vanzarea curatatoriilor biologice a apelor uzate menajere de canalizare.

MASTECO GRUP SRL - Dealerul oficial al Grupei de Companii "ТОПОЛ-ЭКО"  –  a liderului mondial  in producerea si vanzarea instalatiilor de curatare biologica a apelor uzate menajere de canalizare.

Instalatiile de curatare, produse de "ТОПОЛ-ЭКО",  se exploateaza pe tot teritoriul Federatiei Ruse si in afara teritoriului ei, si peste tot locul ele au dovedit eficienta lor inalta, fiabilitatea, durabilitatea si usurinta in exploatare.

Compania noastra prezinta produsele "ТОПОЛ-ЭКО", pe teritoriului Republicii Moldova din februarie 2006 si de atunci, multi locuitori ai tarii noastre au  putut sa se asigure de beneficiile acestor produse.

La momentul de fata MASTECO GRUP cu mandrie propune cumparatorilor Moldovei cele mai noi elaborari GK "ТОПОЛ-ЭКО", - generatia noua de instalatii de curatare biologica: statiile de aerare "ТОРАЭРО", complexele de curatare "ТОПАЭРО-М"  si separatoarele de grasimi "ТОППОЛИУМ". Principala diferenta a acestor statii de curatare de la statiile generatiei anterioare a statiilor seriilor  "ТОПЛОС"  consta în volumul permis marit a evacuarii momentane a apelor uzate fara cresterea dimensiunilor corpului. Partea electrica noua permite economisirea timpului de conectivitate si cresterea  sigurantei lucrarii.

 

"ТОПАЭРО"  – una dintre cele mai bune sisteme de curatire adanca biologica a apelor uzate. Se foloseste pentru curatarea scurgerilor gospodaresti-menajere a volumurilor de la  1 m3 pana la 24 m3 pe zi. ТОПАЭРО-М  -  este prevazut pentru curatirea apelor uzate a satelor de cabane. Performanta complexului de la 32 pana la 600 metri cubi de ape uzate pe zi.

„ТОПАЭРО-М"   asigura o calitatea la un nivel cel mai înalt a calitatii curatirii "ТОПАЭРО-М" poate stabili chiar  si in zonele sanitare si de  protectie a naturii), exista posibilitatea de introducere pe etape a complexului in exploatare.

Separatoarele de grasimi "ТОППОЛИУМ"  – aceste instalatii sunt foarte necesare restaurantelor, cafenelelor, sufrageriilor si întreprinderilor industriei alimentare. Separatoarele de grasime "ТОППОЛИУМ" sunt fabricate din polipropilena expandata – material durabil si rezistent la coroziune, pe langa aceasta se curata usor de grasime.
Comandati echipamentul "ТОПОЛ-ЭКО", propus companiei noastre, si noi, in cel mai scurt timp vom efectua livrarea comenzii Dumneavoastra, vom asigura montarea-sef si ajustarea  echipamentului, precum si deservirea de garantie si de dupa finisarea termenului de garantie. 

 

 

Categorii
Solicitați un apel
Lăsați-vă detaliile și vă vom suna cât mai curând posibil
Numele dumneavoastră
Telefon