Ai uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produs
  • Produs
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
PERCIULEAC IMPEX SRL
022926792, 068967555

DORMA AGILE 150 uși glisante din sticlă: soluția elegantă pentru spațiul dvs.

04.07.2024

DORMA AGILE 150 este un sistem de uși glisante, care combină designul minimalist, funcționalitatea și fiabilitate. Este ideal pentru spațiile rezidențiale și spații rezidențiale și comerciale în care sunt necesare economisirea spațiului și crearea unui sentiment de spațialitate. și pentru a crea un sentiment de spațialitate.

Avantajele DORMA AGILE 150:

Șină ascunsă: înălțimea șinei este de numai 63 mm, făcând sistemul practic invizibil și păstrând estetica minimalistă a interiorului.

Alunecare lină și ușoară: datorită tehnologiei cu role, ușile AGILE 150 se mișcă lin și silențios, chiar și atunci când frunzele sunt grele.

Blocare sigură: tampoanele special dezvoltate asigură oprirea ușoară a ușilor și blocarea sigură în pozițiile închis și deschis.

Versatilitate: sistemul poate fi montat pe perete, tavan sau lintel, în configurații cu panou simplu sau dublu. Ușor de instalat: utilizarea rolelor prinse nu necesită pregătirea prealabilă a sticlei.

Înapoi la știri
Categorii
Callback
Introduceți datele de contact și vom reveni curând cu un apel
Nume
Telefon