Ai uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produs
  • Produs
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
RADIAL PLUS S.R.L.
069411345, 022411345

Pavaj Radial Plus: creați un peisaj unic.

28.08.2024

Pavajul Radial Plus este mai mult decât o simplă suprafață pentru alei. Datorită structurii sale unice și gamei largi de culori, vă permite să creați compoziții peisagistice unice. Spre deosebire de alte tipuri de pavaje, Radial Plus are o durabilitate sporită și rezistență la uzură, ceea ce garantează o durată lungă de viață chiar și în cele mai extreme condiții.

Parcul Bozu din raionul Jaloveni este un exemplu viu al modului în care plăcile de pavaj Radial Plus pot fi folosite pentru a crea un peisaj unic. Pe o suprafață de peste 5 hectare, au fost așezate 3 tipuri de dale ale noastre: „Eco nr. 3”, „ Cărămidă gri” și „Simetric 4”. Datorită unei varietăți de texturi și culori, a fost posibilă crearea unei combinații armonioase de elemente naturale și artificiale, transformând parcul într-un loc preferat de petrecere a timpului liber pentru locuitorii și oaspeții raionului.

Înapoi la știri
Categorii
Callback
Introduceți datele de contact și vom reveni curând cu un apel
Nume1
Telefon1