Ai uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produs
  • Produs
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
ALEX S&E SRL
022244572

Reducere de până la 10% pentru cântarele Alex S&E.

12.08.2024

Suntem bucuroși să anunțăm oferta actuală pentru clienții noștri! Până la sfârșitul lunii septembrie, oferim o reducere de până la 10% pentru cântarele cu platforme de dimensiuni 1200x1500 și 1500x1500 mm, cu o capacitate maximă de cântărire de 1, 2 și 3 tone. Oferta include cântare din metal negru și oțel inoxidabil.

Cântarele Alex S&E sunt ideale pentru diverse nevoi industriale și comerciale, cum ar fi zone comerciale și întreprinderi, frigorifice, depozite, ateliere de producție și centre logistice. Acestea asigură precizia măsurărilor și durabilitatea. Caracteristicile suplimentare includ posibilitatea instalării rampelor sau montării cântarelor în șanț, permițând încărcarea cu ajutorul cărucioarelor sau a încărcăturilor rulante. În plus, cântarele pot fi conectate la imprimante și/sau computere cu programe de contabilitate, facilitând automatizarea proceselor de cântărire și contabilizare.

Aveți ocazia unică de a achiziționa aceste cântare de înaltă calitate cu o reducere de 10%. Nu ratați ocazia de a îmbunătăți procesele de producție și de a economisi resurse.

Înapoi la știri
Categorii
Callback
Introduceți datele de contact și vom reveni curând cu un apel
Nume
Telefon