Ai uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produs
  • Produs
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
ALEX S&E SRL
022244572

Noul SmartOne Bank – aparat de casă și terminal bancar într-un singur dispozitiv — oportunități grozave într-un format compact!

03.09.2024

Alex S&E continuă să încânte comunitatea de afaceri prin lansarea unei versiuni actualizate a terminalului inteligent – ​​SmartOne Bank. Acest nou model păstrează toate avantajele versiunii SmartOne Bank PRO, dar este mai compact ca dimensiune și are un preț accesibil, făcându-l o soluție ideală pentru antreprenorii care au nevoie de eficiență și confort maxim.

SmartOne Bank oferă aceleași caracteristici avansate ca și versiunea PRO: un ecran tactil convenabil, suport pentru toate sistemele de plată populare, posibilitatea de a emite bonuri fiscale chiar și fără conexiune la serverul SFS, un nivel ridicat de securitate a datelor clienților și multe instrumente pentru analiză și rapoarte. Datorită dimensiunilor compacte și costurilor reduse, noul terminal devine deosebit de atractiv pentru întreprinderile mici și mijlocii, fie că este vorba de cafenele, magazine cu amănuntul, servicii de livrare, târguri și expoziții sau alte întreprinderi unde compactitatea și mobilitatea sunt importante.

Colaborarea Alex S&E cu MAIB continuă să aducă pe piață soluții care depășesc așteptările utilizatorilor. Aceste produse inovatoare ajută companiile să implementeze tehnologii moderne, simplificând procesele și îmbunătățind serviciul pentru clienți.

Dacă sunteți în căutarea unor soluții inovatoare la un preț accesibil, SmartOne Bank este calea dvs. către o eficiență și un confort sporit. Nu ratați șansa de a face un pas către succes! Aflați mai multe pe site-ul web al societății Alex S&E și deschideți deja astăzi un nou capitol în dezvoltarea afacerii dvs.!

  • mun. Chișinău, str. Ion Pruncul, 4/1     +373 22 244 572
  • mun. Bălți, str. Kiev, 145                      +373 231 40 456
  • or. Comrat, str. Victoriei, 43                 +373 298 805 33
  • or. Ungheni, str. Vlad Țepeș, 1            +373 601 777 12
  • or. Drochia, Piața Nouă, but. 20          +373 68 65 07 07


Înapoi la știri
Categorii
Callback
Introduceți datele de contact și vom reveni curând cu un apel
Nume
Telefon