Ai uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produs
  • Produs
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
CASA ITALIA

Simțiți-vă în siguranță cu ușile ALIAS BLINDATE.

18.10.2024

ALIAS BLINDATE este o linie nouă de uși pentru apartamente, de cea mai înaltă calitate, concepută pentru a oferi un grad înalt de siguranț. Ușile sunt certificate de către cele mai importante instituții europene. Acestui model îi este acordată clasa 3 de siguranță antiefracție din cele 6 disponibile.

Alias se diferențiază prin caracteristici precum: rezistență, stil și eleganță, oferind performanțe excelente din orice punct de vedere după: clasificarea antiefracție, izolare perfectă, acustică și termică.

Ușile sunt dotate cu încuietori CISA de calitate înaltă și cu o securitate maximă, fiind recunoscute în întreaga lume nivelul excelent de protecție oferit.

Ușa este disponibilă din stoc în 2 dimensiuni:H 2050 x L 850 mm / H 2100 x L 900 mm. Livrarea și instalarea este gratuită. Panoul extern și intern se personalizează după gustul D-voastră în design-ul și culoarea dorită.

Înapoi la știri
Categorii
Callback
Introduceți datele de contact și vom reveni curând cu un apel
Nume1
Telefon1