Ai uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produs
  • Produs
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
DANKE
022925767, 078617676, 069640045

Pervazuri premium Lesgard astăzi în noi decoruri.

30.07.2024

Faceți cunoștință cu noul design al pervazurilor premium Lesgard în Moldova - Marmură închisă și Stejar deschis.
Lumea designului interior cunoaște astăzi un adevărat boom al soluțiilor creative și inovatoare. Iar pervazurile nu fac excepție. Tendințele se schimbă, iar astăzi la vârful popularității sunt pervazurile Lesgard, care combină stilul, funcționalitatea și respectarea mediului. 

Noul decor de design de la Lesgard sub marmura întunecată este un clasic care nu își va pierde niciodată relevanța. Noblețea marmurei întunecate de la Lesgard este o reproducere completă a unui pervaz din marmură, care va înnobila orice interior, dar nu îl va face rece. 

Pervazurile  întunecate au devenit un element popular de design interior, conferind camerelor un caracter unic. Acestea nuanțează bine profilele întunecate ale ferestrelor și fac un duet armonios cu culoarea neagră a cadrelor.

O altă noutate contrastantă mult așteptată de la producătorul Lesgard este Stejar deschis. Acest decor popular oferă o alternativă excelentă la pervazurile albe mate. Prospețimea și puritatea culorii albe, combinate cu naturalețea granulației naturale a lemnului, vor conferi interiorului o atmosferă confortabilă, păstrând prospețimea deschiderilor ferestrelor. 

Extindeți limitele alegerii dvs. cu noile pervazuri de la Lesgard!

Contact: 078617676
Adresa: M. Sadoveanu, 42/7

Înapoi la știri
Categorii
Callback
Introduceți datele de contact și vom reveni curând cu un apel
Nume
Telefon