Ai uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produs
  • Produs
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
DANKE
022925767, 078617676, 069640045

Premiera noilor decoruri de pervazuri premium Lesgard.

27.09.2024

Este din nou o perioadă de schimbări în colecția de decoruri de pervazuri Lesgard premium în Moldova. Aceste noi produse inspiraționale au fost dezvoltate în conformitate cu principiile tendințelor durabile în designul interior. Caracterul ecologic al produsului este un alt avantaj al pervazurilor noastre de ferestre, suprafața cărora are un strat acrilic neted și lucios Elesgo.
Să cunoaștem noutatea pervazului  Lesgard în Moldova - Marmura deschisă! Această culoare universală a materialului a fost folosită de mulți ani pentru designul interior și soluții arhitecturale de tot felul de complexitate. Marmura deschisă creează o atmosferă confortabilă în orice casă, radiind calm și pace. Această opțiune magnifică Lesgard poate fi utilizată pentru a crea atât o cameră de zi festivă, cât și un colț intim confortabil.
Vă prezentăm un alt model de pervazuri Lesgard în Moldova - designul atractiv Stejar Antic! Acest decor transmite cel mai realist nu numai textura, ci și gama uimitoare de culori a lemnului natural. Strălucirile sale lucioase, aurii, umplu interiorul cu căldură, confort și calm. Pervazul  Lesgard Antique Oak va îmbogăți cu siguranță interiorul camerei și va plăcea ochiului, adăugând un stil modern.
Extinderea posibilităților, utilizarea creativității cu ajutorul pervazurilor premium Lesgard vă va revitaliza viața!
Contact: 078617676
Adresa: M. Sadoveanu, 42/7

 

Înapoi la știri
Categorii
Callback
Introduceți datele de contact și vom reveni curând cu un apel
Nume1
Telefon1