Ați uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produse
  • Produse
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
ECATERIX S.R.L.
022920774, 068411150

Profilul de suport cu proprietăți termice - cald și confortabil la orice temparatură joasă!

20.12.2021

Profilul de suport cu proprietăți termice este ideal în soluționarea problemei de înghețare al ferestrelor în perioada temperaturilor joase.


Compania ECATERIX SRL prezintă produs inovativ - profilul de suport cu proprietăți termice, care este cea mai eficientă soluție pentru problema înghețării ferestrelor la temperaturile joase. 


Prin profilul calsic obișnuit constant permite pătrunderea aerului rece în casă. Desigur, acest lucru provoacă disconfort și pierderi de căldură. Pe vreme rece, acest lucru poate duce chiar la formarea gheții pe suprafața pervazului.


Profilul de suport cu proprietăți termice este realizat din PVC umplut cu spumă poliuretanică rigidă, cu celule închise cu ajutorul unui cauciuc special de etanșare, care permite montarea corectă și fermă a ferestrelor și ușilor. Un astfel de profil va oferi o protecție maximă de pătrundere al aerului rece de afară și locuința caldă.

 

Înapoi la știri
Categorii
Solicitați un apel
Lăsați-vă detaliile și vă vom suna cât mai curând posibil
Numele dumneavoastră
Telefon