Ați uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produse
  • Produse
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
MASTECO GRUP S.R.L.
022555264, 022523525, 069774577

Produse noi de la compania MASTECO GRUP

21.02.2017

Chimie ecologică de uz casnic.

E greu să nu fii de acord că chimia modernă de uz casnic aparține realizarilor civilizației și fără ea ar fi foarte greu. 
Astăzi, puțini oameni s-ar gândi să spele vasele cu muștar sau nisip de râu, să spele hainele cu săpun să ofere strălucire oglinzii cu ajutorul unei cârpe înmuiate în oțet. 
Producătorii oferă o mulțime de varietate de bunuri pentru menținerea curățeniei, concentrându-se pe faptul că acestea sunt absolut sigure pentru om. 
Dar este într-adevăr așa? Pentru confortul și curățenie omului plătește adesea cu diferite tipuri de alergii, astme, tuse, iritarea pielii și altele nu din cele mai placute simptome. 
De aceea, în ultimii ani, tot mai multe mijloace ecologice sunt relevante pentru îngrijirea casei, produse prin tehnologii inovatoare, în conformitate cu toate standardele și reglementările UE.
Astfel de substanțe chimice de uz casnic nu numai că nu dăunează sănătății umane, dar, de asemenea, tratează natura cu atenție. Mai mult decât atât, eficacitatea sa nu este inferioră la mijloacele convenționale pentru îngrijirea casei. 
Cele mai diverse produse pentru păstrarea curățeniei în casă de la firme europene: Wirek, Herr KLEE, Wasche Meister. 
Principiile de bază a producției ecologice pot fi formulate astfel:

Baza de curățare/spălare în produsele ecologice sunt produse doar din componente naturale. În componența sa nu pot fi găsite adaosuri sintetice, derivate de clor și alte realizări a ingineriei genetice.
Produsele ecologice nu conțin legături de fosfor, fosfați ce pătrund în organizmul uman prin piele sau căile respiratorii. 
Apele reziduale contaminate cu fosfați nu pot fi curățite chiar și de cele mai complexe sisteme de filtrare a apei. 
Într-un final aceste inpurități pot ajunge în apa potabilă, contaminată de apa reziduală în urma spălării hainelor cu detergent obișnuit. 
Acumulându-se în organismul uman, fosfatele schimba negativ componența biochimică a sângelui, se acumulează în organe, slăbesc imunitatea și pot fi cauza unui șir întreg de boli. 
Folosirea chimiei de uz casnic fără fosfați – este metoda de a proteja familia de aceste boli.
Componentele naturale ce intră în chimia de uz casnic ecologică se descompun pe cale biologică, adică se utilizeacă complet datorita factorilor naturali.
Statiile de epurare moderne permit cu efect maxim de a efectua curățirea și degresarea acestor rezidii pentru folosirea apei in scopuri menagere. 
Trebuie de menționat ca stațiile compacte de epurare sunt folosite demult în țările europene, sunt sigure și nu necesită multă atenție în procesul de exploatare.
Certificarea ecologică este primită nu doar de produs dar și de ambalaj.
Procesul de îndreptare către produsele ecologice se mișcă încet dar sigur înainte. 
În USA și EU de mult timp au refuzat de folosirea detergentului ce conține fosfat și alte produse chimice agresive de uz casnic. 
Bucură faptul că pentru mulți din noi protejarea sănătății devin un mod de viață.

Înapoi la știri
Categorii
Solicitați un apel
Lăsați-vă detaliile și vă vom suna cât mai curând posibil
Numele dumneavoastră
Telefon