Ați uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail și vă vom trimite un cod de confirmare Veți putea seta o nouă parolă după introducerea acestui cod.
E-mail
Înapoi
Toate categoriile
Produse
  • Produse
  • Сompanii
RU Adăugați o companie
TOP PROFIL S.R.L.
+373 79 08 00 42

Cum arată un sistem complet de acoperișuri în 2022?

09.03.2022

În 2022, acoperișul este un sistem complet care include, de asemenea, elemente de fixare, un sistem de canale de scurgere și accesorii.

Acoperișuri:

Pe piața materialelor de construcții există o mare varietate de acoperiri pentru acoperișuri. Țiglele metalice sunt potrivite pentru toate tipurile de acoperișuri, deoarece sunt ușoare, ușor de instalat și au un design atractiv.
Venetia, produsă de liderul polonez Budmat, este o referință de calitate în categoria sa. Veneția poate fi numit pe bună dreptate cel mai bun sistem de țiglă din Europa, deoarece își păstrează caracteristicile în timp, precum și culoarea.

Sistem de canale de scurgere:

Niciun acoperiș nu poate fi complet fără un sistem de canale de scurgere. Flamingo este un sistem de canale de scurgere din oțel de la același producător, Budmat.
Accesorii metalice: șarpantă de acoperiș și paravan

Peliculă anticondensare:

Peliculele moderne anticondens pot prelungi durata de viață a unui acoperiș, asigurând o ventilație adecvată și protejând împotriva umezelii și a vântului, menținând structura de lemn uscată.
Centrul de acoperișuri TOP Profil este importator oficial al Budmat, una dintre cele mai prestigioase companii poloneze, care oferă soluții în domeniul materialelor pentru acoperișuri.

Pentru mai multe informații vă rugăm să sunați la numărul de telefon: 079 97 22 44 sau să veniți la noi la adresa: ul. Varnitsa 2.

Site-ul nostru www.topprofil.md

Înapoi la știri
Categorii
Solicitați un apel
Lăsați-vă detaliile și vă vom suna cât mai curând posibil
Numele dumneavoastră
Telefon